top of page

Support Group

Public·66 members
Jaomamy Angelot
Jaomamy Angelot

Finding Nemo Full Movie Vlaams Gesproken


Finding Nemo Full Movie Vlaams Gesproken
Finding Nemo is een animatiefilm uit 2003, gemaakt door Pixar Animation Studios en uitgebracht door Walt Disney Pictures. De film gaat over de avonturen van een clownvis genaamd Marlin, die op zoek gaat naar zijn zoon Nemo, die gevangen is genomen door duikers en naar Sydney is gebracht. Onderweg krijgt hij hulp van een vergeetachtige blauwe vis genaamd Dory, en ontmoet hij verschillende andere zeedieren, zoals vegetarische haaien, surfer schildpadden, hypnotiserende kwallen en hongerige meeuwen.


DOWNLOAD: https://imnafluxma.blogspot.com/?file=2w3C6g


De film werd geregisseerd door Andrew Stanton en Lee Unkrich, en geschreven door Stanton, Bob Peterson en David Reynolds. De stemmen werden ingesproken door onder andere Albert Brooks, Ellen DeGeneres, Alexander Gould, Willem Dafoe, Brad Garrett en Geoffrey Rush. De film werd een groot succes, zowel bij de critici als bij het publiek, en won de Oscar voor beste animatiefilm. De film bracht wereldwijd meer dan 940 miljoen dollar op, en was lange tijd de best verdienende animatiefilm ooit.


De film is beschikbaar op Disney+, waar je hem kunt bekijken in verschillende talen, waaronder Vlaams. De Vlaamse versie werd ingesproken door onder andere Vic De Wachter, An Nelissen, Warre Borgmans, Lucas Van den Eynde en Gène Bervoets. Je kunt ook de trailer bekijken op YouTube. Als je meer wilt weten over de film, kun je ook de IMDb-pagina raadplegen, waar je informatie kunt vinden over de cast, de crew, de trivia, de beoordelingen en meer.


Finding Nemo is een prachtige film die je meeneemt naar de wonderlijke wereld van de oceaan. Het is een film vol humor, emotie, spanning en avontuur. Het is een film voor jong en oud, die je niet snel zult vergeten. Dus waar wacht je nog op? Ga snel naar Disney+ en kijk naar Finding Nemo Full Movie Vlaams Gesproken!


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page